BESZÁMOLÓK, EREDMÉNYEK

Mozgalmas Advent a Petőfiben

Az ajándékba kapott Szeretet ünnepének, a Karácsonynak közeledtével a Petőfi Sándor Általános Iskolában első alkalommal Karácsonyi vásárt hirdettünk. Úgy gondoltuk: mi is, tanárok és diákok ügyességünket, kreativitásunkat, szorgalmunkat mások szolgálatába állítjuk. Az osztályközösségekben készített karcsonyi díszeinket, süteményeinket áruba bocsájtjuk, annak árát pedig felajánljuk iskolánk tanulója, Imre Kristóf kezelésére.

            Megbolydult a Petőfi, az iskola apraja-nagyja lelkesen dolgozott: sok finom sütemény, gyönyörű kézműves termék (karácsonyi dísz, képeslap) készült. Ezeket az első félév utolsó hetén, 2019. dec. 16-án az ötödikesek, 17-én a hatodikosok, 18-án a harmadik, negyedik, hetedik és nyolcadik osztályosok ötletes vásári asztalokon jelképes összegekért árultak. A fergeteges vásári hangulatban mindannyian: eladók és vásárlók jókedvvel és örömmel vettünk részt, hiszen tudtuk, hogy a finomabbnál finomabb sütemények élvezetén, a szemet és szívet gyönyörködtető termékek szemlélésén túl egy jó ügyet szolgálunk, támogatunk.

Ezúton megköszönjük az iskola dolgozóinak segítségét és a szülők támogató hozzáállását  kezdeményezésünkhöz, hiszen így tudtunk mindannyian a nagy Ajándékozónak társaivá válni.

                                                            Damó Beáta magyartanár