BESZÁMOLÓK, EREDMÉNYEK

ÉVZÁRÓ ÜNNEPÉLY A IV. A OSZTÁLYBAN

            2019. június 12-én került sor a IV. A. osztály évzáró ünnepélyére a Vigadó nagytermében. Ajándékként készítettük ezt a műsort elsősorban a szülőknek, nagyszülőknek, akik öt év alatt bátorítottak, támogattak, segítettek mindannyiunkat a munkában. Ugyanakkor azt is megmutattuk, hogy ez idő alatt mennyit fejlődött, ügyesedett minden gyerek, milyen eredményeket ért el a különböző megmérettetéseken, melyek nagyon sok többletmunkát jelentettek az évek során, valamint azt is, hogy milyen sokat tanult, gyakorolt, próbált mindenki a szabadidejében is, hogy az évzáró műsor létrejöjjön.

Egy rövid visszaemlékezés és értékelés után a gyerekek egy csoportja négy klasszikusnak számító művet mutatott be furulyán, majd az egész osztály két napdalcsokrot énekelt el. Ezt követte a Kis herceg történetének bemutatása, melyet Bródy János találó dalai tettek hangulatosabbá, természetesen a gyerekek előadásában. A műsor záró momentumaként a gyerekek egy meglepetés produkcióval készültek: egy búcsúzó verssel és a Zene az kell kezdetű dallal.

Útravalóul, a tárgyi emlékek mellett, egy mesével és egy dallal ajándékoztam meg a gyerekeket és a szülőket, és búcsúztam el tőlük.

            Hiszem, hogy az egymás iránti tisztelet és szeretet örök, és az együtt töltött idő, a sok közös élmény mindannyiunknak szép emlék marad.

Füleki Katalin tanítónő